JORNADA VIRTUAL DE SERVEI COMUNITARI (2019-2021)

Avui, ha tingut lloc la Jornada Virtual de Projectes de Servei Comunitari que han realitzats els instituts públics de Santa Perpètua, Ins. Rovira-Forns i Ins. Estela Ibèrica, al llarg dels dos darrers cursos: 2019-20 i 2020-21. 

Malgrat les restriccions derivades de la pandèmia, enguany s'han pogut portar a terme un important número de projectes, alguns impulsats pels propis centres i d'altres impulsats i coordinats per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, en col·laboració amb Departaments com el d'Igualtat, Ciutadania i Cultura. 

Alumnat, docents i entitats col·laboradores han treballat intensament per fer realitat les experiències de Servei Comunitari i calia posar-ho en valor!

En una trobada virtual oberta per la benvinguda i el reconeixement de l'Alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, hem pogut escoltar els veritables protagonistes dels projectes: els i les alumnes! 

Hem comptat amb alumnat participant en els projectes implementats durant el curs 2019-20, i també amb aquells i aquelles joves que han realitzat el Servei Comunitari aquest curs 2020-21. Ens han parlat de les iniciatives desenvolupades, de les experiències viscudes, dels aprenentatges incorporats...i fins i tot de la descoberta de vocacions professionals de futur! Un recorregut emocionant pels detalls més valuosos del seu pas pel Servei Comunitari.

La cloenda de l'acte l'ha realitzat el Regidor d'Educació, en Pere García, que ha subratllat el mèrit i l'esforç col·lectiu, especialment el que han mostrat els i les joves, a l'hora de tirar endavant les experiències i recollir tots els seus fruits educatius. 

Per aquelles persones interessades en descobrir els projectes i conèixer una mica més sobre les experiències, els Serveis Educatius del Vallès Occidental VI han elaborat una Fira Virtual de Servei Comunitari on podreu gaudir dels vídeos que ha elaborat l'alumnat de cada projecte.

Passeu i descobriu tota l'essència del Servei Comunitari!