INAUGUREM L'EXPOSICIÓ "IDENTITATS TRUNCADES: SENTITS I SERVEIS"

El proper divendres 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, es realitzarà l'acte d'obertura de l'exposició Identitats Truncades: Sentits i Serveis, una mostra artística creada a partir de les peces realitzades pels alumnes de 3er d'ESO dels instituts Rovira-Forns i Estela Ibèrica, i els artistes novells del Grau de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Les peces, objectes i instal·lacions de l'exposició han estat dissenyades i creades en el marc del projecte de Servei Comunitari Memòria, Recuperació d'Artesania i Sostenibilitat, impulsat per la Facultat de Belles Arts (Grup Atesi-UB) i la Regidoria d'Educació, a través del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Col·labora en el muntatge de l'exposició la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.  

L'exposició culmina els processos de creació endegats per l'alumnat durant el primer trimestre (Rovira-Forns) i segon trimestre (Estela Ibèrica) del curs. Al llarg d'aquest mesos, els i les alumnes participants en el Servei Comunitari han rebut la formació i l'acompanyament dels docents del grup Atesi-UB (d'innovació docent) i els artistes novells del Grau de Belles Arts de la UB. En aquest intercanvi multidireccional i intergeneracional, s'ha aproximat a l'alumnat a l'artesania tèxtil des de la mirada de gènere i la reivindicació dels sabers domèstics femenins, connectant-lo amb la memòria històrica i patrimonial local, i amb la recuperació lingüística d'un vocabulari català en desús

Identitats Truncades: Sentits i Serveis es podrà visitar a l'Espai 3 del Museu Municipal (Granja Soldevila), i estarà oberta al públic fins al 15 de maig. 

Divendres 23 d'abril es realitzarà l'acte d'obertura de l'exposició a la Plaça de l'Era de la Granja Soldevila, a les 10:15h del matí. A partir de les 11h, es realitzaran les Jornades en Recerca i Docència Artística: Rellegir Identitats, a càrrec del Grup d'Innovació Docent ATESI-UB. 

No us ho perdeu!