EL VISQUEM L'AJUNTAMENT S'ADAPTA A LES MESURES COVID

Dijous 18 de març, s'ha reprès el Visquem l'Ajuntament, una de les activitats més emblemàtiques de les que ofereix la Programació Estable, que impulsa i coordina el Servei d'Educació amb la col·laboració de diversos departaments de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. 

El Visquem és una proposta educativa que pretén apropar l'alumnat de 3er de primària a l'Ajuntament del nostre municipi, com a exemple d'institució democràtica. La descoberta de la seva organització interna, dels mecanismes de funcionament i de les accions que duu a terme vol contribuir a que l'alumnat se senti ciutadania activa de Santa Perpètua i fomentar la seva participació en el futur de la ciutat. 

Tradicionalment, aquesta activitat es desenvolupava a partir del treball d'un dossier didàctic i la posterior visita a la Casa de la Vila, acompanyats per l'Alcaldessa i el Regidor d'Educació. Enguany, l'activitat s'adapta a les mesures sanitàries implementades, i es durà a terme a les aules de cada grup-classe. 

En aquest sentit, s'ha creat una visita virtual a l'Ajuntament per mitjà d'un vídeo on s'explica on estan ubicades les regidories, el seu funcionament, i on es parla breument d'altres equipaments. L'alumnat el visionarà a l'aula acompanyat per l'Alcaldessa i pel Regidor d'Educació que es desplaçaran presencialment a les escoles

De març a juny, un total de 301 alumnes de totes les escoles de Santa Perpètua realitzaran aquesta activitat. 


Fotografies del Visquem l'Ajuntament que es va realitzar el proppassat 18 de març a l'Escola Santa Perpètua amb els alumnes de 3er de primària.