SANT JORDI 2020: CASA I MÓN!


Il·lustració Joan Turu

23 d'abril...Diada de Sant Jordi! I malgrat el confinament, volem que les famílies gaudiu d'un Sant Jordi ple de literatura, roses, caçons, contes...i totes aquelles activitats que ens ajudin a gaudir d'una jornada el més especial possible! El #santjordiacasa no ens atura, som-hi!

Comencem amb el Dibuixacontes de la Llegenda de Santa Jordina, narrada per en David Fernàndez i il·lustrada per Luona...Descobrim una altra versió de la llegenda?!



Seguim amb els contes narrats que tant ens agraden: coneixeu el ContaCombel? Es tracta d'un espai on gaudireu d'històries explicades de la mà dels seus propis autors. Actualment, hi trobareu 8 contes disponibles:



També trobareu audiollibres gratuïts a la web de la Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona.

Poema visual de Joan Brossa

Al blog Un Món de Poesia, podreu descarregar l'App educativa de Joana Raspall, on la poesia es converteix en una divertida aventura gràfica: quin és el repte? Omplir el poemari amb les activitats que proposa la Joana Raspall


Una altra aventura gràfica imperdible és la que permet descobrir el món poètic d'en Miquel Martí i Pol:


El Museu Nacional d'Art de Catalunya, proposa una exposició virtual sobre artistes il·lustradors de literatura infantil.


Trobareu a Activitum una gran quantitat de propostes per fer manualitats com origamis, punts de llibre, plantilles, i moltes més activitats per gaudir del #santjordiacasa.

Un clàssic de Sant Jordi és també el Sant Jordi Musical que s'organitza a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. Avui, a partir de les 18:30h podreu gaudir de música en directe a través de les xarxes socials:



Finalment, recordar-vos que Sant Jordi és una festa internacional, que cada any aplega gran quantitat de propostes culturals (juntament amb les roses i els llibre) arreu del món. Si teniu curiositat per saber en quines parts del món avui realitzaran actes commemoratius i de quin tipus us recomanem la iniciativa Books & Roses:


Feliç Diada de Sant Jordi!!! Trobareu més activitats i proposta al nostre Instagram @SPMeduca #educantensabatilles.