CRIDA A LA PARTICIPACIÓ SOBRE LA FORMACIÓ A FAMÍLIES 2020-21

Des del Projecte Educatiu de Ciutat, obrim un any més la participació perquè les famílies de Santa Perpètua, i tota la nostra comunitat educativa, elaborem conjuntament el Programa Municipal de Formació a Famílies per al curs 2020-21. Es tracta d'una agenda d’accions formatives i d’assessorament en l’educació dels nostres fills i filles oberta a tota la ciutadania.


Des d'avui dia 27 d'abril i fins al 31 de maig, posem a disposició de tota la comunitat educativa de Santa Perpètua un formulari de consulta sobre els principals interessos en relació a la criança i l'educació dels fills i filles, per tal de programar les activitats més adients de cara al proper curs 2020-21. 

Juntament amb les famílies, convidem a participar a les AMPA, les entitats, associacions, col·lectius i equipaments del municipi que treballen amb la infància i l'adolescència, per tal de coordinar i federar esforços en la programació d'activitats i formacions dirigides al suport parental durant el curs 2020-21. El Programa Municipal de Formació a Famílies vol esdevenir un catàleg unitari d’accions formatives i d’assessorament en l’educació que inclogui els recursos que l’Ajuntament, les AMPA i tots els agents educatius del territori destinen a la formació.

El formulari permet prioritzar la franja d'edat a la qual desitjaríem que estiguessin adreçats els continguts, així com les preferències temàtiques dels mateixos: criança positiva, educació emocional, autonomia i resolució de conflictes, canvis d'etapa educativa, neurociència, bon ús de pantalles, etc. 

Així mateix, les famílies trobaran informació relativa al Grup de Formació a Famílies del PEC, format per persones interessades en la criança dels seus fills i filles, en la millora de l’atenció educativa i en intercanviar opinions. El grup treballa per donar sortida a les necessitats detectades per la població en relació al creixement en família i a les habilitats parentals, així com per crear una oferta formativa enriquidora i accessible a totes les famílies i persones interessades. 

Es poden sumar a formar part del grup, a través del formulari o bé escrivint directament al mail spmeduca@staperpetua.cat o via Instagram a @SPMeduca.