ARRIBA EL CAP DE SETMANA...CULTURA!


Com cada divendres, l'Educant en Sabatilles us apropa propostes culturals per al cap de setmana! 

Per als petits de la casa:

- El SAT! Sant Andreu Teatre segueix obrint virtualment les seves portes de manera gratuïta: aquest cap de setmana podrem gaudir de Safari, de la companyia Baldufa Teatre, un espectacle de teatre i titelles que aborda la temàtica del bullying.

SAFARI | La Baldufa Teatre from SAT! Sant Andreu Teatre on Vimeo.

Per als menys petits:

- Us recomanem el tour virtual especial pels escenaris i llocs emblemàtics de l'univers Harry Potter, que Google Earth ha preparat per retre homenatge a tot l'imaginari literari i cinematogràfic creat per l'escriptora JK Rowling. Des de casa, podreu visitar i descobrir com són en realitat l'andana on Harry Potter agafa l'Express a Hogwarts, el Castell de Alnwick que es va convertir en l'Acadèmia Hogwarts, o la Christ Church del College d'Oxford que va inspirar el famós menjador de Hogwarts.


Per als joves de la casa:


- Podreu gaudir del @PunxamelaFestival (#punxamelafestival), una marató de música, amb 18 Dj's que punxaran música de diferents estils en directe a través dels seus comptes d'Instagram.
 

- També recomanem la sèrie de Youtube Anne Frank House, amb la qual la Fundació Anna Frank recrea les escenes i els aconteixements que la jove adolescent jueva va recollir en el seu diari. Les escenes s'han filmat a les golfes de l'edifici Prinsengracht, on Anna Frank va estar amagada amb els seus pares, Otto i Edith, la seva germana, Margot, el matrimoni Van Pels, el fill Petter i Fritz Pfeffer. La proposta del vídeo-diari, planteja la qüestió sobre què haguéssim vist si Anna Frank, en comptes d'un quadern, hagués rebut una càmera durant els seu confinament...una reflexió interessant en les circumstàncies actuals! 



Per als més grans:

- Recomanem el cicle de curtmetratges Dies Curts, que la Filmoteca de Catalunya ha preparat per posar en valor aquest gènere cinematogràfic, donant veu a autores emergents, així com a cineastes consagrats. Actualment, trobem dues retrospectives: la primera sobre l'obra de Carolina Astudillo; i la segona sobre Carla Simón


Què gaudiu del cap de setmana! Podeu trobar-nos també en el nostre Instagram @SPMeduca #educantensabatilles