SANTA PERPÈTUA CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA!




















El dimecres 27 de novembre Santa Perpètua es va sumar a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Enguany, ha estat la primera vegada que el nostre municipi participa d'aquesta efemèride que impulsa l'Associació Internacional de Ciutats Educadores, de la qual formem part. 


La Plaça de l'Era de la Granja Soldevila va ser l'espai escollit per organitzar els diferents tallers i activitats que es van proposar des del Servei d'Educació de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'EMA. 



La tarda va començar amb els tallers d'origamis i l'arbre dels desitjos, en els quals van participar activament nens i nenes del Programa d'Acompanyament Educatiu (PAE) de les escoles Bernat de Mogoda i Aigüerols, així com usuaris de l'EMA i ciutadania en general. 




L'Alcaldessa Isabel Garcia va fer la lectura del manifest posant de relleu que Santa Perpètua, com a Ciutat Educadora, es suma a l'aposta per fer de l'Educació una palanca de canvi imprescindible per a crear contextos urbans més sostenibles, inclusius, cohesionats i participatius. 


Així mateix, va emfatitzar que el municipi està compromès amb una visió integral de l’educació al llarg i ample de la vida i amb maximitzar l’impacte educatiu de les nostres polítiques municipals, repensant la ciutat com un ecosistema educatiu inclusiu, dinàmic, i en diàleg permanent amb les persones que hi viuen.


La cloenda de l'acte la va protagonitzar l'EMA, amb una acció artística participativa de dansa i pintura que va ser tot un èxit! Nens i nenes del PAE, juntament amb alumnat de l'EMA, i educadors i famílies van experimentar amb la música, la improvisació, el moviment i les tèmperes de colors.....els resultats van ser d'allò més creatius i estètics!

 

 




Moltíssimes gràcies a totes i tots els participants!