COMMEMORACIÓ DEL 25N ALS INSTITUTS ESTELA IBÈRICA I ROVIRA-FORNS


Alumnes del Servei Comunitari Agents Joves per la Igualtat dels instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns van col·laborar activament en els actes de sensibilització del Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència Masclista (25N), que la Regidoria d'Igualtat va organitzar en aquests centres educatius.


Divendres 29 de novembre, les alumnes de l'Estela Ibèrica van dinamitzar la parada del Punt Lila, facilitant informació sobre els serveis, projectes i activitats en Igualtat de Gènere que impulsa la Regidoria. Així mateix, van realitzar el muntatge de la instal·lació artística Sabates Vermelles, organitzada per la Regidoria d'Igualtat, que vol visualitzar el número de dones assassinades a mans de les seves parelles durant el 2019.  Les Agents d'Igualtat de l'Institut Estela Ibèrica van dissenyar i crear un mural reivindicatiu del 25N, amb l'objectiu de sumar-lo a la performance Sabates Vermelles i donar encara més visibilitat a la jornada commemorativa. 


El 27 de novembre, les companyes d'aquest mateix servei comunitari de l'Institut Rovira-Forns van dur a terme accions commemoratives i de sensibilització similars. La iniciativa va ser un veritable èxit i el centre ha publicat un article complert a la seva web, on trobareu imatges i més informació sobre la jornada.

Moltes felicitats a totes les Agents d'Igualtat! Esteu portant a terme una acció de servei fantàstica!